НУФИ "ФИЛИП КУТЕВ" - КОТЕЛ

 ПРАЗНИЧЕН КЛАВИРЕН КОНЦЕРТ НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ КЛАСА ПО ПИАНО на г-жа МАРИЯ ЦВЯТКОВА - старши учител по зад. пиано и солистите АЛИ КЕЛОВ /китара/ и ХРИСТИЯН ТОДОРОВ /акордеон/.
 16 МАЙ 2016 ГОДИНА


   Tози концерт постави началото на празнични изяви, чествания, тържества в традиционната абитуриентска седмица и подготовка към светлият празник 24 май - Денят на българската писменост и култура. Участници в него бяха ученици от класа по зад. пиано, тамбура и акордеон на преподавателите Мария Градешлиева, Емил Димитров и Мария Цвяткова - идеен организатор на концерта.
   "Музиката, която изпълнихте на пиано е красива, но това, че я споделихте по този начин я направи вълшебна!"; „Невероятен концерт! Показахте много знание, стил и културно ниво и развълнувахте публиката!”; „Браво на учениците и на изключителния клавирен педагог г-жа Мария Цвяткова!".
   Това са само малка част от отзивите за концерта. Този концерт създаде приказно-творческа атмосфера в залата. С усет за владеене на аудиторията чрез културата на звука - меко и нежно, изискано и благородно, увличайки я в собственият и свят на духовност, красота и истина.
   Всичко бе поднесено с мяра, качество и професионализъм. Г-жа Мария Цвяткова - пианист, корепетитор, педагог и приятел, както винаги постигна духовно единство между ученици и учител. Завидното и умение да постига целта като преобразява всички около себе си се дължи на способността да усеща и да се идентифицира с душевното състояние на ученика, както и да вижда в "перспектива" развитието на учениците поотделно и заедно.
   А ние ги очакваме отново на сцената!

1 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 2 20 21 22 23 24 jquery lightbox inlineby VisualLightBox.com v6.1